Academia de Canto "Cezar Ouatu"

by l’Ecole de Belle Arte

Nu pierde şansa de a te întâlni cu Cezar Ouatu, una dintre cele mai mari voci ale României – şi de a vedea potențialul din tine sau copilul tău!

Vino la preselecții pe 15 septembrie, începând cu ora 17.00, cu piesa ta preferată şi impresionează-l! Ocupă un loc în Academia de Canto “Cezar Ouatu” şi ai şansa unică de a lua parte la cursuri legate şi de arta scenică, tehnică vocală urmând să se facă şi promovare la emisiuni în funcție de activitatea cursantului. Totodată, poate unul dintre cele mai importante aspecte: concerte alături de Maestrul Cezar Ouatu!


Academia de Canto Cezar Ouatu

Începând cu luna septembrie, Academia de Canto Cezar Ouatu își va deschide o filială și la Ploiești (sediul principal – București) desfășurând activitatea în cadrul școlii noastre, l’Ecole de Belle Arte!

Suntem deopotrivă bucuroși și onorați să colaborăm cu un artist de excepție în vederea dezvoltării activităților pe care noi le desfășurăm în mod obișnuit: cursuri de pian, canto, vioară, chitară, public speaking, leadership, limbi străine, artă și civilizație, scriere creativă etc.

Cei care vor fi admiși în cadrul școlii noastre (în urma preselecției) prin intermediul Academiei vor avea șansa unică de a lua parte la cursuri legate și de arta scenică și tehnică vocală, urmând să beneficieze și de promovare TV la emisiuni de profil, în funcție de activitatea cursantului. Totodată, poate unul dintre cele mai importante aspecte: cursanții pot susține concerte alături de Maestrul Cezar Ouatu – un om minunat, prieten al școlii noastre, un ploieștean îndrăgostit de urbea noastră.

Pentru mai multe detalii și înscrieri vă invităm să ne contactați pe email:

bellearteploiesti@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!