Ambasadori culturali 2023

26-28 MAI 2023

l’Ecole de Belle Arte organizează în perioada 26-28 mai 2023 la Ploieşti a doua ediție a Concursului Național “Ambasadori Culturali” adresat copiilor, tinerilor și tuturor celor ce au aptitudini muzicale cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

Acest concurs îşi propune să stimuleze interesul tinerilor pentru studiul muzicii în învățământul de stat și particular, să lanseze tinere talente, să ajute la stimularea valorii interpretative şi să ofere o alternativă culturală.

Concursul va fi structurat pe urmatoarele categorii de vârstă şi secțiuni:

Secțiunea A, dedicată participanților care studiază pian, vioară sau canto (muzică ușoară, clasic, popular) în școli populare de artă, centre culturale, cămine culturale, case de cultură, sistem privat: categ. 6-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani.

Secțiunea B, dedicată participanților care provin din școli și licee cu profil vocațional (pian, vioară, canto – muzică ușoară, clasic, popular) care au atins un nivel profesionist mediu sau bun: categ. 6-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani.

Considerentul principal al acestei structurări a fost evaluarea finală, care trebuie să fie cât mai corectă și mai aproape de valoarea reală a participanților.

Prin acest festival-concurs ne propunem să promovăm tinerele talente, stimulând totodată interesul acestora pentru muzică și dedicarea timpului liber pentru manifestarea talentului lor.

Regulament concurs

Vă rugăm citiți cu atenție și în întregime regulamentul înainte de a aplica.

Alte documente importante:

Regulament protecția datelor

Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal

Acord parental

Acord parental pentru participare la concurs (pentru concurenții care nu au împlinit 18 ani)

Formular de înscriere

Formular de înscriere pentru participare la concurs