Cine suntem

DESPRE NOI

Despre l'Ecole de Belle Arte

Suntem mândri că suntem capabili să oferim educație la standarde înalte. Echipa noastră de profesori cu studii superioare este calificată și pregătită pentru a oferi copiilor o educație la cel mai înalt nivel. Ne concentrăm pe practicile adecvate dezvoltării care vor permite copilului dumneavoastră sa se simtă încrezător și pregătit.

Considerăm că îmbogățirea artistică este un element crucial al unei educații excelente. Prin procesul de creare a artei, copiii își extind mintea, fac descoperiri, se dezvoltă! Studiile arată că prin bucuria experiențelor de artă creativă, copiii dezvoltă abilități esențiale de-a lungul vieții, cum ar fi rezolvarea problemelor creative, gândirea extra, expresivitatea și imaginația bogate.

Cine suntem noi?

Fondatorii acestui proiect suntem noi, Andreea și Vlad Mateescu. Dar nu suntem singuri, avem alături de noi o echipă frumoasă, dornică să își lase descoperite talentele și abilitățile pentru cei care vor să ne treacă pragul.

Credem!

La Clubul Belle Arte credem că practicarea unor activități precum teatrul, dansul, muzica, lucrul manual, învățarea unor limbi străine, reprezintă pentru copii, adolescenți și nu numai, posibilitatea dobândirii unor abilități importante care să susțină procesul de gândire creativă și inovatoare.

Belle Arte este pentru toate vârstele!

Învățarea unui instrument, a unei limbi străine, dezvoltarea personalității prin cursurile de teatru sunt ca mersul pe bicicletă și noi te putem învăța!

Avem cursuri de arte de luni până sâmbătă. Încercăm să găsim opțiuni atât pentru dimineață, după-amiază și seară, pentru a acoperi orarele încărcate.

Participarea la activitățile opționale în timpul liber permite copiilor, adolescenților și adulților deopotrivă găsirea unui mod creativ de a se exprima. Pot fi instrumente care să vă permită dezvoltarea într-un mod unic, posibilitatea exprimării ideilor într-un mod creativ, dar și o sursă de bucurie, încredere și stimă de sine.

Cum funcționează?

Clasele noastre sunt mici și organizate pe grupe de vârstă. Pentru că grupurile noastre sunt mici, putem integra “învățăcei” noi pe tot parcursul anului școlar. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre cursurile noastre ne puteți contacta folosind opțiunile de pe pagina de Contact.

Când pot începe?

Oricând! Înregistrarea “învățăceilor” la cursuri este deschisă tot timpul și cursurile sunt ținute în mod continuu pe tot parcursul anului.