Termeni și condiții

L’ECOLE DE BELLE ARTE

L’Ecole de Belle Arte este denumirea comerciala a VLARART COMPLET SRL, persoana juridica cu sediul in Ploiesti, str Cuza Voda, nr 6, bl A8, sc B, ap 27, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J29/801/2018 , avand CUI 39203418, numita in continuare L’ecole de Belle Arte.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.bellearte.ro, VLARART COMPLET SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Dreptul de autor

Continutul siteului www.bellearte.ro este proprietatea VLARART COMPLET SRL.

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate informatiile, datele, textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceast website sunt in proprietatea VLARART COMPLET SRL. Aveti permisiunea de a parcurge aceast website si de a reproduce pasaje, fie prin prin tiparire, fie prin afisare pe alte site-uri web sau pagini / conturi de social media, descarcare si distribuire catre terti, insa in toate cazurile numai pentru scopuri informationale si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere totala sau partiala a websiteului www.bellearte.ro  nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic. Nu se acorda nici o alta licenta sau drept.

Marci inregistrate.

Toate marcile inregistrate prezentate in aceast website sunt fie in proprietatea VLARART COMPLET SRL, fie sunt folosite in baza unui acord comercial si/sau sub licenta de catre VLARART COMPLET SRL. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflata in aceast website.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor si / sau cursurile si activitatile noastre incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: bellearteploiesti@gmail.com. VLARART COMPLET SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Servicii

VLARART COMPLET SRL furnizeaza servicii educationale constand in cursuri si activitati asa cum sunt descrise in sectiunea https://www.bellearte.ro/cursuri/ .

Cursurile si activitatile constau in sedinte la care participa lectorul colaborator al VLARART COMPLET SRL alaturi de un numar limitat de cursanti.

Durata minima a contractului se interpreteaza ca durata unui abonament de o luna (4 saptamani) si poate fi prelungit in mod automat in conditiile in care este achitata contravaloarea unui nou abonament lunar.

Plata abonamentului lunar se poate face cash sau prin virament bancar.

Livrarea serviciului se face prin prezenta cursantului in mod voluntar si consimtit la sedinta programata. Contractul se considera incheiat si serviciul livrat dupa participarea cursantului la sesiunile programate.